===> Уважаеми клиенти, магазинът временно не работи.
 

За нас

Добре дошли в нашето "Долапче"!

Био Продукти

Най-вероятно сте стигнали дотук, защото търсите чисти плодове и зеленчуци, които вие и вашите деца да можете да консумирате с удоволствие всеки ден.

Ако това е така, сте дошли на правилното място.

Тук, в “Долапче”, предметът на дейност ни е да доставяме по домовете чисти био продукти с богат вкус и доказан произход (информация по-долу).

Защо?

За щастие, съвременните източници на информация вече ни дават възможност да се осведомяваме за предимствата на здравословното хранене с био продукти, без изкуствени добавки.

Преди години, ние направихме нашия личен избор в тази посока. Впоследствие той се превърна и в нашата мисия, а именно да предоставяме такива продукти и на вас, които знаете, че начинът на хранене е от съществено значение, за да се чувстваме жизнени и изпълнени с енергия.

Специална селекция

Изборът на продукти, които ще намерите тук, в “Долапче”, подлежи на внимателно подбрана селекция.

Самите ние, както и нашите семейства, консумираме ежедневно тези храни, притежаващи следните качества - те са:

  • здравословни
  • с чист и доказан произход = сертифицирани био
  • пресни
  • вкусни
  • полезни
  • разнообразни

Био сертификати

Сертификатите на всички био продукти, които ще намерите при нас се подновяват всяка година въз основа на стриктна процедура.

Вижте сертификатите тук > 

Как се роди "Долапче"-то?

Нашият екип от хора, убедени в здравословното хранене, се формира през 2014г, когато създадохме фирма “Хелпак” и започнахме да предлагаме био плодове и зеленчуци в специализирани магазини в София.

Посещаваме редовно своите доставчици, за да гарантираме безкомпромисно качество на продуктите, които ви предлагаме.

Постепенно започнахме да виждаме био плодовете и зеленчуците под марката “ВЕРГИНА БИО”, която създадохме, по щандовете на малки магазинчета и по-големи вериги.

Това ни даде увереност, че можем да продължим напред, но този път в пряк контакт с хората, които се грижат за своето здраве чрез чисто и полезно хранене.

Онлайн магазинът ни се стори най-подходящият начин за реализирането на тази идея, която съчетава традициите на нашите баби и дядовци със съвременното схващане за здравословно хранене.

Така се появи онлайн магазин « Долапче », замислено, мечтано и сътворено от екипа на фирма Хелпак в продължение на 6 месеца. Нашето вдъхновение идва от вярата в един по-здрав и изпълнен с положителна енергия свят!

От управителя

Здравейте!

Казвам се Георгиос Скодранис и съм управител на Хелпак.

Мисията ми е да помагам на колкото може повече хора да се хранят здравословно и да усетят благотворното влияние на био продукти.

Израснал съм в типично гръцко семейство, в което не се говореше за ползите от храненето и тяхното ключово значение. Може би защото по онова време в моя роден град Верия храната беше достатъчно чиста и беше естествено да се храним здравословно.

Консумацията на много плодове и зеленчуци от градините на Верия, комбинирани с малко месо и риба по гръцка традиция промениха още в ранните ми години не само тялото, но и духа и стремежа ми към пълноценен живот.

Малко по малко се зароди и желанието ми да споделя, отначало с приятели, а впоследствие и с повече хора, тази философия на храненето, благодарение на която се чувстваме добре, физически и духовно.

Надяваме се да заобичате био продуктите от нашето Долапче така както ние ги обичаме!

Георгиос Скодранис